Topshop!

Hej hej!
Ikväll har jag varit på "medlemskväll" på Topshop. Min syster och jag var där. Vi hade blivit lovad en gåva, 20% på allt och dricka. Super skoj tyckte vi, men tyvärr tyckte halva malmö de med. Hehe! De var himla många tjejer där. Kön va genom hela butiken och de var jättesvårt att ta sig fram. Hmmm helt omöjligt att röra sig, det var som om det var rea. Fast de va de ju nästan. Den fina gåvan va inte så fin...Det var en jätteblå kasse som inte alls var fin som man fick om man orka stå i kön. Jaja!

Usch nu är jag trött. Jag har städat fint här hemma (mamma och pappa kommer hit imorgon) sen träffa jag en vän i stan. Vi satt i solen på Gustav och fika. Det var mysigt. 

Gonatt!

Planteringstider!

För ungefär 1,5 vecka sedan så fick jag för mig att så lite fröer. Sambon är helt såld på tomater och vi hade Malmös största planta förra året. Och det är ju klart att vi ska slå det i år och ha en ännu större. Vi köpte tomatfröer och sådde. Jag har även köpt lite blommor men de ska inte sås rikigt än. Jag lovar ni ska få se. Men när vi plantera sambons tomater så ville jag också ha något. Jag leta bland vår frukt i kylskåpet och kom då på efter lite närmare forskning på nätet att jag skulle plantera passionsfrukt och physalis. Sen för ungefär en vecka sedan så kom vi även på att vi skulle ha basilika. Och  här är resultatet...

image33 Tomaterna efter 1,5 vecka.

image34 Basilikan efter 1 vecka.

image35 Physalisarna sedan 1,5 vecka.

Mina stackars passionsfrukter har inte tittat ut ur jorden än så dem kan ni inte se. Men jag kolla efter idag och de är på väg.

Ska ni odla något?

Kram!

Gomorgon!

Idag har sambon dragit ut mig på morgonpromenad. Redan lite i 8 va vi ute och gick nere vid havet. Det va fint men samtidigt kallt. Jag tycker nog det är skönare att gå på eftermiddagen. Då är det ju varmt och skönt. Aja kanske går sen också. Jag har haft fullt schema nu några dagar och inte hunnit blogga. Men jag kommer ta igen de nu. Bra va?

Kram!

Mina fina muggar!

Hej!

Vill dela med mig av mina fina muggar som jag vann från More of ScandinaviaCult Designs blogg. Jag fick dessa jättefina muggar för att jag kom trea i deras dukningstävling som går att se på deras blogg. Superskoj!

image29

image32 Och kolla vilken söt apa som hänger
på insidan av muggen.











Alex + Chloe

Gó kväll alla!

Jag blev så himla kär i halsbandet från Alex and Chloe så jag är tyungen att blogga om dem ikväll igen. Hitta så himla många fina smycken från dem. Nästan alla finns i Guld, Silver och Svart! Halsbandet jag blogga om igår ställde till de för mig. Jag kunde inte hitta någonstans hur lång kedjan var eller hur stor emblemet var. Jag skicka ett mail till Kyss Johanna efter att ha letat genom halva internet. Det tog tre sekunder så fick jag svar (hur hann hon mäta?). Kedjan är 50 cm och emblemet är 4*3cm. Tyvärr tyckte jag detta va litet! Men jag älskar det ändå!

Om du skulle bli kär så finns de på www.Alexandchloe.com men tyvärr vet jag inte om de skickar till Sverige.

image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28

Snygga smycken!

Jippi!!! Jag har fått min första önskan på inlägg och självklart så vill jag ju att mina läsare ska vara nöjda så här kommer det...snygga smycken (oj de blev halsband)! Dreggla inte ner tangentbordet nu, för jag vet de är snygga.



image21image13

Detta dramatiska halsband är från Alex and Chloe och kallas stora Coco is dead (Knife Fight). Kedjan i Sterling silver/Guldpläterat 14K. Jag ÄLSKAR det guldiga!!! Så frida! Födelsedagstips alla där ute ;-)! Pris: 575 kr och finns på KyssJohanna.se










image14
Mums vilken söt glass!
Kedjans längd är 52 cm, och jag har hittat den på Asos.com för 120 kr är det ditt.















image15
Söt som en knapp! Hmmm fungera inte på svenska...men fint är det iallafall. Finns på Asos.com Pris: 775 kr
















image17image16
Hur fint är inte detta! Och jag var bara tvungen att visa den fina brickan som hänger i nacken. Jag ÄLSKAR när det finns en sådan. Detta kommer också från Asos.com och kostar 536 kr.



image18
Nästa halsband kommer från Kenneth Jay Lane. Denna söta jordgubbe har burits av många kändisar och är väldigt poppis. Finns med eller utan kristaller och i massa färger. Kedjan är lång, man har jordgubben lite under brösten. Perfekt längd enligt mig. Kostar 1150 kr hos Kyss Johanna.




















image19
Om man tycker att den förra jordgubben kostar för mycket finns det ett till :-)! Den enda nackdelen är att denna jordgubben är halv, medans de övre är helt. Halva priset kan man tro då, men nä...de är bättre upp. Enbart 149 kr. Finns hos Asos.com.












Syns det att jag är en guld-älskare?
Hehe!

Hoppas ni tycker de är lika fina som jag.
Kram!

Gomorgon!

Gomorgon!

Idag när jag vakna hörde jag skumma ljud med en påse....hmm illrarna ska inte ha tillgång till någon påse. Snabbt upp! När jag öppnar dörren till vårt sovrum och tittar jag ut ser jag en snäll liten Tindra som tittar nyvaket på mig. Jag kallar på Nisse men de kommer ingen....Aaaa nä! Var tusan är han. Tittar in i vardagsrummet (med grind) som är illerförbjudet område och där tittar Nisse på mig helt jordig om nosen. Jag har haft en påse planteringsjord i vardagsrummet för jag har planterat lite växter nu till balkongen. Han har dragit runt jord i hela vardagsrummet. I soffan, på mitt skrivbord(?), i fönsterkarmen(?), på soffbordet och HELA golvet. Han har vänt upp och ner på hela vardagsrummet...!

Jag vet vad jag ska göra idag! Jippi!

Här ser ni källan...
image12


Mathmos

Jag har länge tyckt om Mathmos lampor. De är verkligen experter på nytänkande mysbelysning. Mathmos är de företaget som kom på lavalampan. Tänkte visa några av mina favoriter...

image5

Min stora favorit är Bubble, den finns i många färger och är i ett silikon-liknande material. Man klämmer om den för att tända och släcka. Man kan koppla den till sladd men håller även ett tag helt utan sladd. Bra att ha med på kvälls-picknicken i sommar kanske :-).




image6image8

Mathmos har utvecklat en teknik som dom kallar airswitch, vilket innebär att man tar handen upp eller ner över lampan för att dimma den eller stänga av den. Himla praktiskt och snyggt. Denna lampan kallas Airswitch Az.





image7

Denna tredje lampan jag tänkte vissa kallas Thaw. Behöver lite förberedelse men himla fin. Man fryser först in en form för att bilda den fina isen överst som sen efter hand smälter ner i själva behållaren.
Tjusigt värre!

Här i Malmö vet jag ett ställe iallafall som man kan handla några av Mathmos lampor och det är CoolStuff. Man kan även handla av dem via nätet, och de har billig frakt.

Mina illrar

image3
Jag vill presentera mina två ögonstenar, Nisse och Tindra. Nisse till höger är äldst på 1,5 år och Tindra är bara ett halvår. Dessa två sötnosar är bästa kompisar och vill inte gå långt utan varan. Här leker dem i vår säng, vilket är de bästa stället av alla till att leka, då kan man tackla ner den andra utan att den slår sig...hihi!
Jag lovar att skriva massa om dem!

Gonatt

Nu är det dags att sova efter att ha varit hemma hos mina föräldrar och ätit. Mums, mums! Lilla syster yster var också hemma med pojkvän, trevligt värre. Hihi! De hade en söt bok som hette Du och jag. De skrev olika skojiga saker om varan i den och min syster hade bara fått VG i André(pojkvännen)-kunskap....Illa! Hehe!
Jag ska nog ta och köpa en sådan...himla rolig.
För er som blev nyfikana så finns den på adlibris.
Får ta och överraska älsklingen med den!

Gonatt!

Vår i skåne, eller?

Våren har kommit till oss i skåne och v?rk?nslor
jag ville dela med mig av gårdagens
fynd. Men idag har våren tagit en liten
paus, usch det blåser och till och med
haglar emellanåt.

Nu får vi se hur de blir med en bild på
min blogg....hihi!

Igång!

Hej hej alla glada!

Nu har jag äntligen skaffat mig en egen blogg. Jag har blivit inspirerad av så många och länge tänk att jag kanske skulle haft mig en egen. Hoppas att ni gillar designen med de gröna prickarna, säg gärna vad ni tycker.

Hoppas på en rolig tid här famöver...
Kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0